Sådärja!

 
 
Sådär, nu är allting packat och klart! Ska snart dra till Norsjö där jag sen ikväll tar tåget ner till Stockholm. Ha det bra så länge. Ciao!
 
 

Midsommar


IMORGON

Nu är det ju så att jag flyttar till el Stockholmo imorgon. Just nu håller jag på att packa ner kläderna jag ska ha med mig. Är helt förvirrad... Vad ska jag använda? Vad behöver jag? Vill inte känna känslan ''faaan, nu skulle jag haft den där tröjan här.''

På promenad i Skeå

 
 
Idag gick jag äntligen förbi hem de berömda hamburgarstället Krysset.
 
 
 

Tjatja!

 
Tjenare!
Idag har vi åkt till Skellefteå för att hälsa på bror och hans lilla Isabella. Ska vara här tills midsommar och försöka hitta något fint att ha på mig tills på fredag.

Ajja. Ciaoooo
 
 
 
 

LONDON BABY


 


Bored.Från början var det skönt att inte göra så mycket om dagarna efter all stress man hade innan studenten, men nu är jag rätt så uttråkad om jag ska vara ärlig. Är sugen på att hitta på något!!! Vill typ bada eller något men är rädd för att det kommer vara lite för kallt i kära Solviken...
 

MOT STHLM

Sådärja! Nu har jag bokat en tågbiljett den 25:e ner till Stockholm.
Börjar bli lite smått nervös men kan säga att jag längtar.

Colorado Vintage Shirt


:(

Nu ska jag gå till tandläkaren. villvillvillvill verkligen inte.

16/6BALEN. (bilder lånade av Julia)


Mjukglass!


15/6


längtar.


hemma.
Hej bloggen. Nu är jag hemma i Malå efter allt studentfirande. Har verkligen haft the time of my life de senaste veckorna och njutit över tiden med alla underbara som jag nu flyttar ifrån. Känns jobbigt men samtidigt spännande med allting nytt som händer.

Kommer vara här hemma och ladda batterina tills jag flyttar till Stockholm om 10 dagar!


STUDENTKOLLAGE


RSS 2.0